Masters in Love

Voor wie is deze Masterclass? Voor iedereen die de relatie wil versterken en verdiepen. Voor iedereen die klaar is om de liefde aan te trekken. Voor iedereen die zich misschien niet klaar voelt, maar dat wel graag zou willen. Voor de twijfelaars, voor degene die problemen in de relatie ervaren. Voor iedereen die graag afscheid van de relatie wil nemen, maar nog niet durft. 

  • de liefde van je leven aantrekken
  • bindings- of verlatingsangst opheffen
  • twijfel of je in de juiste relatie zit
  • relatieproblemen; organisatie van de relatie, intimiteit, gedeelde visie
  • relatieproblemen; communicatie & ruziepatronen
  • relatieproblemen; verslaving & onveiligheid
  • onthechten van de relatie

 

Relatiescan

Je twijfelt of je moet blijven of weggaan. Een ding weet je zeker: op deze wijze wil je je relatie niet nog 10 jaar voortzetten. Met behulp van individulele coaching onderzoeken we of er nog basis is voor jou om verder te gaan.  Wat vraag je aan de ander, dat je eigenlijk aan jezelf te geven hebt? We onderzoeken jullie relatiedynamiek, waarin we jouw oude pijnlichaam in ogeschouw nemen. Is er nog sprake van veiligheid in de relatie of is er al te veel beschadigd?

relatiecoaching

Er is nog sprake van veiligheid in de relatie als basis voor gezamelijke coaching. Jullie onderzoeken de wederzijdse afhankelijkheid als ook de relatiedynamiek. Jullie krijgen zicht op de wijze waarop jullie ruziepatronen kunnen doorbreken en kijken naar belangrijke thema’s als: gedeelde visie, gedeelde waarden, de organisatie van de relatie intimiteit. Met behulp van de deep listening methode leer je hoe je de veiligheid in de relatie kunt herstellen.

Aantrekken van liefde

Gebrek aan zelfliefde, ligt veelal ten grondslag aan het aantrekken van een liefde die niet bij je past. Misschien heb je inmiddels wel een patroon gevonden in het type geliefden die je aantrekt. Ook als je patronen bij jezelf herkent, waarin je vanuit oude angst voor binding, steeds je relatie verbreekt of juist een patroon herkent, waar je steeds ‘in de steek gelaten’ wordt, ben je helemaal welkom voor individuele coaching. 

Relatiescan 

Gemiddeld 3 sessies

€90 per uur incl. btw

Duur 1,5 u per sessie

10% korting op workshop systemisch werk

Aantrekken van Liefde

Gemiddeld 10 sessies

€90 per uur incl. btw of schrijf je in voor de wildcard en kom voor €50 per u

Duur 1,5 u per sessies

10% korting op workshop systemisch werk

Relatiecoaching

Gemiddeld 8 sessies 

€150 per uur incl. btw

Duur 1,5 u per sessie

10 % korting op systemisch werk

Masters in Love

Zij gingen je voor

Tijdens mijn sessies bij Masters in Stress, heb ik veel over mijzelf geleerd. Ik herken nu mijn lichamelijke alarmsignalen, zodat ik me ervan bewust ben. Toen ik wist hoe ik mijn stressrespons moest stoppen, gebeurde er nog iets. Ik werd me weer bewust van mijn talenten. Wat een cadeau was dat. Ik kan iedereen een masters in stress aanbevelen. 

Nienke, 32 jr

Ik volgde de masterclasses ‘master your talent. Het heeft mij ontzettend goed geholpen om duidelijk te krijgen wat mij drijft en wat mijn talenten zijn. Ik weet inmiddels ook wat ik kan doen, wanneer ik mijzelf belemmer om te bereiken wat ik wil. 

Tom, 34 jr

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mexx

Astrid heeft het vermogen om een sceptisch persoon te kunnen laten inzien dat het goed is om hulp te vragen. Schaamte gaat volledig de deur uit en er is alleen nog maar plek voor acceptatie en vertrouwen. Professionele vaardigheden en oprechte compassie.  Ieder mens heeft hier baat bij.  

Bowi, 22 jr 

Pin It on Pinterest