Master your emotions

Emoties, we vinden er vaak wat van. We hebben er overtuigingen over.

‘emotie is zwakte tonen.’of ‘mijn moeder, dat was een drama queen, dat nooit’ of ‘als ik me kwetsbaar toon, dan lig ik eruit’ 

En zo sluiten we ons af van onze emoties en verliezen onze congruentie. Met congruentie bedoelen we; horen en voelen dat het waar is wat je zegt.

Als je je emoties afsluit en verbinding met jezelf verliest, kan dat klachten veroorzaken. Een overloop aan emoties. Fysieke pijn. Somberheid of een lauw gevoel. Als je je afsluit, verlies je ook het contact met dat waar je naar verlangt en je eigen behoeften.

Bang, boos, verdriet, schuld en schaamte, ze hebben allemaal een functie.

Particulier

Masters your emtotions 

Gemiddeld 5 sessies

€90 per uur incl. btw

Duur 1,5 u per sessie

Naslagwerk masterclasses

10% korting op workshops

Zakelijk traject

Werkgevers zijn verplicht gehoor te geven aan signalen die werknemers geven

Volgens de Wet Geneeskundige Behandel Overeenkomst (WGBO) is de werknemer is vrij om een eigen diagnose steller en eigen behandelaar en behandeling uit te zoeken.

Masters in Stress

Zij gingen je voor

Tijdens mijn sessies bij Masters in Stress, heb ik veel over mijzelf geleerd. Ik herken nu mijn lichamelijke alarmsignalen, zodat ik me ervan bewust ben. Toen ik wist hoe ik mijn stressrespons moest stoppen, gebeurde er nog iets. Ik werd me weer bewust van mijn talenten. Wat een cadeau was dat. Ik kan iedereen een masters in stress aanbevelen. 

Nienke, 32 jr

Ik volgde de masterclasses ‘master your talent. Het heeft mij ontzettend goed geholpen om duidelijk te krijgen wat mij drijft en wat mijn talenten zijn. Ik weet inmiddels ook wat ik kan doen, wanneer ik mijzelf belemmer om te bereiken wat ik wil. 

Tom, 34 jr

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Mexx

Astrid heeft het vermogen om een sceptisch persoon te kunnen laten inzien dat het goed is om hulp te vragen. Schaamte gaat volledig de deur uit en er is alleen nog maar plek voor acceptatie en vertrouwen. Professionele vaardigheden en oprechte compassie.  Ieder mens heeft hier baat bij.  

Bowi, 22 jr 

Pin It on Pinterest